INTRODUCTIE

Welkom op het Nederlandse deel van de website van Laser558.NL & Laser Hot Hits.NL.

Zoals u kunt zien is de website geheel vernieuwd. Daarnaast is de verzameling foto's  aangevuld. Wij willen niet zeggen dat alles van Laser 558 op deze site staat. Of dat u deze foto's elders ook niet op internet tegen kan komen. We proberen wel een zo volledig mogelijk beeld te geven van de geschiedenis van deze populairste radiozender uit de jaren 80.

De doelstelling van deze website is om de geschiedenis van Laser 558 zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen! Niet alleen voor de Laser558 fans, maar ook voor educatieve doeleinden is het leuk en interessant om deze website te bezoeken. Laser 558 stond namelijk aan het begin van de radiorevolutie in Europa. Veel radiostations zoals wij ze nu kennen hebben hun muziekformules, radioformats of jingle keuzen te danken aan deze 1e echte HIT RADIO. Laser 558 was echt de állereerste

Naast foto's en tekst hebben wij veel Laser 558 & Laser Hot Hits audiobestanden welk wij door de jaren hebben verzamelt.     

    250 uur aan laser 558 & Laser Hot Hits radiobestanden

Naast foto's en tekst hebben wij veel Laser 558 & Laser Hot Hits audiobestanden welk wij door de jaren hebben verzameld.

 Een deel van onze Laser558 & Laser Hots Hits ( laser 730) verzameling. 

(In 1997 zijn we begonnen met het verzamelen van Laser 558 geluidsopnamen. Deze zijn door de jaren heen op CD gezet).  

Aan de linkerkant kunt u een keuze maken van datgene wat u wilt bekijken op deze site.

Met vriendelijke groet, Robert 

De webmaster van Laser 558.nl & Laser Hots Hits.  

Help ons om deze website zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen. Indien u fouten aantreft in de informatie op deze website stuur ons dan een mail.

Bedankt voor uw hulp.