Disclaimer: Privacy verklaring 

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via Internet verzamelen. 

Deze website houdt door middel van een teller het aantal bezoekers bij, naast de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt. Verzamelde (persoons-)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.

Uitsluiting van aansprakelijkheid 

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Laser558.nl -LaserHotHits.nl aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

 Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten.

Het auteursrecht op deze website berust bij Laser558.nl - Laser Hot Hits.nl. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is niet toegestaan. Het luisteren naar Laser558.nl-LaserHotHits.nl brengt geen extra kosten met zich mee d.w.z. als u naar ons luistert via een ADSL of kabel internetverbinding.

Luisteren of de site bekijkt via een telefoon inbelverbinding brengt wel extra kosten met zich mee. U loopt geen gevaar op virussen door het luisteren naar ons internetradiostation omdat u zoals bij een gewone radiozender live meeluistert. En u hoeft niets te downloaden om naar ons te luisteren. Desondanks nemen wij geen verantwoording voor mogelijke schade aan u computer in welke vorm dan ook.

NB. Het is niet toegestaan onze uitzendingen opnemen of door te sturen via andere website of radio. Of anderzijds te distribueren.